Сутність та умови ефективності соціального менеджменту - Левко, Ольга Ігорівна (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
У дипломній роботі з теоретико-методологічних позицій здійснений аналіз сутності та умов соціального менеджменту; проаналізовано зарубіжні та вітчизняні моделі соціального менеджменту визначено основні критерії та показники їх ефективності; емпірично досліджено ефективність впровадженої в організаційний простір медичного закладу інноваційної моделі системи управління якістю медичної допомоги. Описані результати констатуючого і формуючого експериментів.
The essence and conditions of effectiveness of social management
Keywords: управління; менеджмент; соціальний менеджмент; ефективність; інноваційна модель системи управління якістю медичної допомоги; мотивація; відповідальність