Власний капітал комерційних банків та його регулювання Національним банком України - Нагірний, Михайло Петрович; Nahirnuy, M. P. (Тернопіль, 2013)
Розроблення концепції формування та управління власним капіталом, визначення місця його складових в системі державних регулятивних заходів та обґрунтування визначення шляхів удосконалення формування та управління власним капіталом на основі узагальнення результатів аналізу існуючої практики в Україні та досвіду країн з розвиненою ринковою економікою.
Equity capital of commercial banks and its regulation by the National Bank of Ukraine
Keywords: комерційний банк, власний капітал, капіталізація вітчизняних банків