Вдосконалення дизайну логотипа та візуальної ідентичності бренду фірми - Льотковський, Дмитро Олександрович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Вдосконалення дизайну логотипа та візуальної ідентичності бренду фірми.
Improving the company's logo design and brand visual identity