Продуктивність ріпаку озимого залежно від способу основного обробітку ґрунту та добрив - Нукало, А. О. (My University, 2021)
Магістерська робота Продуктивність ріпаку озимого залежно від способу основного обробітку ґрунту та добрив
Productivity of winter oilseed rape depending on the method of basic tillage and fertilizers