Організація платіжних операцій банків - Чайковський, Я. І. (Тернопіль, ТНЕУ, 2018)
У навчальному посібнику розглядаються теоретичні основи організації грошового обігу, порядок відкриття поточних рахунків та укладення договору банківського рахунка, обслуговування банківськими установами безготівкового та готівкового грошового обігу. Окремий розділ присвячено огляду платіжних операцій банків з векселями.
Keywords: рахунки; поточні рахунки; безготівкові розрахунки; готівкові розрахунки; операції з платіжними картками; вексельний обіг; електронний грошовий обіг