Оцінка ефективності технологічних інновацій - Рудь, Надія; Rud, Nadiya (ТНЕУ, 2008)
Обґрунтована необхідність впровадження технологічних інновацій. Досліджені ризики, які супроводжують технологічні інновації на різних етапах їх розробки і впровадження. Запропоновані методи оцінки ефективності інновацій з врахуванням ризику.
Estimation of Technological Innovations Efficiency