Особливості управління матеріальними потоками в нафтопереробній промисловості - Стефанишин, Лілія Стефанівна (Трансформативні перетворення в контексті глобальних змін :матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції – Полтава, 2010)
Управління матеріальними потоками в нафтопереробній промисловості в значній мірі визначається особливостями її розвитку, які можна класифікувати за чотирма напрямами (групами): макроекономічні, організаційні, технологічні і фінансові.
Keywords: модель управління; матеріальні пототи