Фінанси місцевого самоврядування: обґрунтування сталого економічного зростання територіальної громади - Старух, Надія Олександрівна (Чортків, ЧННІПБ, 2025)
Кваліфікаційна робота Фінанси місцевого самоврядування: обґрунтування сталого економічного зростання територіальної громади.