Міфологія та міфологічний дискурс - Мединська, Юлія (ТДЕУ, 2006)
Стаття присвячена дослідженню особливостей міфологічного дискурсу як феномена, за допомогою якого відбувається вербалізація та екстерналізація архаїчних переживань, притаманних людським спільнотам незалежно від рівня культурного розвитку.
Keywords: міфологія; дискурс; мислення; культура; символ; міфотворча функція; соціалізація