Дослідження процесу відведення гички при роботі гичковидаляючого механізму стрічкового типу - Синій, Сергій Васильович; Хайліс, Гедаль Абрамович; Рогатинський, Роман Михайлович; Мартиненко, Володимир Якимович; Гевко, Роман Богданович (Інженерна академія України. Волинське обласне відділення, 1995)
В статті наведено результати теоретичних досліджень розробленого нового гичковидаляючого пристрою стрічкового типу для покращення процесу зрізування та винесення гички на зібрану частину поля
Keywords: процес відвенення; гичка; механізм стрічкового типу; параметри