Облік давальницької сировини - Бабіч, Ірина; Ліпатова, Наталія (Тернопіль, 2014)
У статті розглянуто питання організації обліку операцій з давальницькою сировиною у сучасних умовах господарювання, зростання курсу валют, кризових явищ.
Keywords: історія бухгалтерського обліку; бухгалтерський облік операцій з давальницькою сировиною; толлінг