Програмний модуль розпізнавання пози людини для системи комп'ютерного зору - Гадевич, Володимир Юрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Пояснювальна записка до дипломного проекту: 65 с., 33 рис., 3 додатки, 18 джерел. Метою дипломного проекту є розробка програмного модуля, який здатний виявляти та розпізнавати пози людини на зображеннях або відео на основі моделей глибокого навчання. Об’єкт дослідження – система комп'ютерного зору та процеси розпізнавання пози людини. Предмет дослідження – методи та засоби розпізнавати пози людини. Розроблено та досліджено програмний модуль розпізнавання пози людини для системи комп'ютерного зору. Запропонований програмний модуль розпізнає позу людини на зображенні та будує її скелет. Результати програмного модуля можуть бути використані в системах комп’ютерного зору.
Human pose recognition software module for computer vision system
Keywords: комп’ютерний зір; поза людини; алгоритм; моделі глибокого навчання; нейронні мережі; фреймворк Tensorflow; бібліотека Keras; computer vision; non-human; algorithm; deep learning models; neural networks; tensorflow framework; Keras library