До питання формування поведінкової термінології в адмініструванні податків - Волощук, Руслан Євгенійович (Видавництво Науково-дослідного економічного інституту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, 2013)
У статті розглядаються термінологічні аспекти поведінки платників при сплаті податків. Проаналізовано доцільність використання поняття «добровільна сплата податків» та її взаємозв’язок з адмініструванням податків. Запропоновано вживання поняття «законослухняна сплата податків».
To a question of formation of behavioural terminology in the administration of tax
Keywords: Податки, добровільний, добровільна сплата податків, обов’язок, примус, законослухняна сплата податків, адміністрування податків.; Taxes, voluntary, voluntary payment of taxes, debt, enforcement, law-abiding payment of taxes, administration of taxes.