Рефлексивні механізми професійного самовизначення студентів ВНЗ - Бугерко, Ярослава Миколаївна (Тенденції розвитку вищої освіти в Україні: європейський вектор : [мат-ли міжнар.н.-пр.конф.] (м. Ялта, 15– 16 березня 2012 р.). – Ялта : РВНЗ КГУ, 2012. – Ч. 3. – С. 3–6., 2012)
У статті здійснено аналіз психологічного змісту процесу професійного самовизначення студентів в його соціально-психологічному та внутрішньо-психологічному аспектах. Розглянуто механізми професійного самовизначення, зокрема механізм рефлексії професійного Я, саморегуляції поведінки в реалізації професійних планів
Keywords: професійне самовизначення, рефлексія професійної діяльності, самопроектування