Інформаційні системи та автоматизоване робоче місце бухгалтера - Назарова, І. Я.; Муравський, В. В. (Тернопіль, Крок, 2016)
Навчальний посібник присвячений питанням обробки облікової інформації з використанням інформаційних систем і технологій та основам організації автоматизованого робочого місця бухгалтера.