Управління розвитком кар'єри працівників в умовах воєнного часу - Томчук, Петро Костянтинович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Управління розвитком кар'єри працівників в умовах воєнного часу.
Management of career development of employees in wartime conditions
Keywords: управління кар'єрою; кар'єра; кадровий потенціал