Фінансові інструменти управління соціальноекономічним розвитком територіальних громад - Шинкляр, Ярослав Михайлович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Фінансові інструменти управління соціальноекономічним розвитком територіальних громад.
Financial instruments for managing of socio-economic development of territorial communities