Історія статутів територіальних громад - Чудик, Наталія Олегівна (My University, 2013)
У статті розкрито історію статутів територіальних громад. Проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід статутної нормотворчості а також подано пропозиції, щодо вдосконалення чинного законодавства України з даного питання.
Keywords: територіальна громада; статут територіальної громади; статутна нормотворчість; місцеве самоврядування; муніципальне право