Гнучкі форми зайнятості як напрям регулювання ринку праці - Туркот, Христина Богданівна; Turkot, H. B. (Тернопіль, 2015)
Забезпечення високого рівня зайнятості населення на основі узагальнення теоретичних, аналізу прикладних та розробки методичних положень, спрямованих на підвищення гнучкості Зборівського ринку праці.
Flexible forms of employment as the direction of labor market regulation
Keywords: зайнятість, ринок праці, гнучкі форми зайнятості, нова економіка