Михайло Семенович Пушкар : служіння науці, істині, добру - (:unkn) unknown (My University, 2010)
Узагальнено біографічні дані та наукову діяльність доктора економічних наук, професора Пушкаря Михайла Семеновича. Описано основні етапи життя, наукові та професійні здобутки, подано бібліографічний список.
Michael Pushkar : service to science, truth, goodness
Keywords: бібліографічний покажчик; bibliographic index; Пушкар М. С.; Pushkar M.