ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ФІНАНСІВ ДОМОГОСПОДАРСТВ - Кізима, Тетяна Олексіївна (Актуальні проблеми розвитку економіки регіону, 2012)
Сформовано теоретико-методологічний інструментарій пізнання сутності фінансів домогосподарств крізь призму домінантної ролі людини в сучасних економічних процесах
THEORETICAL AND METHODOLOGICAL FOUNDATIONS OF HOUSEHOLDS FINANCE
Keywords: економічна роль людини; сімейна (родинна) економіка; домогосподарство; методологія; інституціоналізм; діалектика; методологічний прагматизм; системний аналіз; фінанси домогосподарств за сутністю, змістом, явищем і формою