Інноваційні форми діяльності музею (на прикладі Бережанського краєзнавчого музею) - Порохняк, Вікторія Романівна (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
Досліджено основні напрями запровадження інноваційних технологій у музейній діяльності, впроваджені цифрові системи для надання інформації відвідувачам; описані технічні інновації, які використовують під час зберігання музейних предметів; проаналізовані етапи запровадження інноваційних технологій у музеях України, їх зміст і значення у розвитку музейної справи.
Innovations in museum activity (using the example of Berezhany museum of regional ethnography)
Keywords: музей; інноваційні технології; музейні предмети