Безпекові детермінанти трансформації видатків бюджетів територіальних громад - Дочинець, Любов (My University, 2024)
Охарактеризовано вплив воєнного часу на виконання бюджетів територіальних громад у контексті зміни їхніх обсягів, структури, пріоритетів фінансування.
Keywords: місцеві бюджети; територіальні громади