Дослідження просування нової марки товару на український ринок - Брик, Богдан Ігорович; Bryk, B.I. (My University, 2012)
Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050701 – Маркетинг. – Тернопільський національний економічний університет, Тернопіль, 2012. Дипломну роботу присвячено дослідженню просування нової марки товару. Розглянуто сутність інноваційної діяльності підприємства, досліджено інструменти маркетингового просування інноваційного процесу та вдосконалено маркетингові засоби просування інноваційного процесу підприємства. Розроблено ряд критеріїв, що використовуються для кількісного вибору альтернатив в процесі планування стратегії просування.
Research promoting a new brand of goods in the Ukrainian market
Keywords: новий товар; new product; механізм просування; the promotion; стратегія просування; promotion strategy