Критерії управління взаємопов’язаними потоковими процесами на підприємствах - Стефанишин, Лілія Стефанівна (Економіка: проблеми теорії та практики : Зб. наук. праць, 2010)
У статті проаналізовано та узагальнено основні критерії управління взаємоповязаними потоковими процесами на промислових підприємствах.Запропоновано методику проектування і впровадження системи управління запасами відповідно до попиту ї за прогнозами " вузькими ланками " у фінансових потоках підприємства.
Keywords: управління; потокові процеси