«Нова економіка» у страхуванні. - Клапків, Михайло Семенович; Клапкив, Михаил Семенович; Klapkiv, Michał (Клапків М. (2002) «Нова економіка» у страхуванні. Вісник Тернопільської академії народного господарства, 8/2, с.47-50., 2002)
Розглянуто можливості реалізації основних положень «нової економіки» в галузі страхування. Наведено загальні поняття «нової економіки», а також особливості її прояву в страхуванні у формі коротких тез. Наголошено на впливі «нової економіки» на трансформацію страхового ринку в напрямку орієнтації ринку на споживача.
"New economy" in insurance.
Keywords: страхування, нова економіка, Інтернет, інформація, ризики, страхова послуга, «Альфінанц», маркетинг, ринок.