Фінансове забезпечення розвитку ринку освітніх послуг в Україні - Мимрик, Н. П. (My University, 2021)
Магістерська робота Фінансове забезпечення розвитку ринку освітніх послуг в Україні
Financial support for the development of the market of educational services in Ukraine