Інноваційні форми проведення семінарських та практичних занять в процесі викладання фінансово-економічних дисциплін - Любий, Руслан Михайлович (My University, 2020)
Інноваційні форми проведення семінарських та практичних занять в процесі викладання фінансово-економічних дисциплін