Забезпечення прозорості бюджетного процесу на місцевому рівні - Кириленко, Ольга Павлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Розглянуто основне призначення бюджету в умовах ринкової економіки. Охарактеризовано передумови забезпечення прозорості місцевих бюджетів. Описано на практиці існуючих законодавчих норм передумови подальшого вдосконалення бюджетного процесу, в тому числі забезпечення прозорості місцевих бюджетів.
Keywords: Бюджетний процес; місцеві бюджети; прозорість бюджетного процесу; Бюджетний кодекс України; місцеве самоврядування.