Державне регулювання інноваційного процесу в умовах адаптації до вимог ЄС - Луцкер, Ростислав Олегович (Вінниця, ВННІЕ ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Державне регулювання інноваційного процесу в умовах адаптації до вимог ЄС.
State regulation of the innovation process in terms of adaptation to eu requirements
Keywords: інновації; інноваційний процес; воєнний стан