Облік розрахунків за закордонними відрядженнями у вітчизняній та зарубіжній практиці - Влох, Максим Петрович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Облік розрахунків за закордонними відрядженнями у вітчизняній та зарубіжній практиці.
Accounting for abroad business trips in domestic and foreign practice
Keywords: службове відрядження; нарахування добових; бухгалтерський облік відрядження