Комплексний підхід до фізичної реабілітації спортсменів з ознаками остеохондрозу - Китинський, Роман Андрійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Комплексний підхід до фізичної реабілітації спортсменів з ознаками остеохондрозу.