Зміни клімату: що чекає на ліси - Гайда, Юрій Іванович; Яцик, Роман Михайлович; Трентовський, Володимир Володимирович (My University, 2007)
Узагальнено думки провідних європейських науковців щодо ймовірного впливу кліматичних змін на лісові екосистеми, висловлені ними на міжнародній конференції у березні 2006 року у Франції. Зроблено пропозиції щодо опрацювання національної адаптаційної стратегії України.
Keywords: зміни клімату, сталий лісовий менеджмент, національна адаптаційна стратегія; climate change, sustainable forest management, national adaptation strategy