НОВА СУТНІСТЬ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Вакун, Оксана Володимирівна (Всеукраїнський науково-виробничий журнал Сталий розвиток економіки.-Університет економіки і підприємництва, 2011)
Визначено економічну, юридичну та бухгалтерську сутність нематеріальних активів. Обґрунтовано необхідність уточнення бухгалтерської сутності категорії «нематеріальні активи» у зв’язку зі зміною їх істотних характеристик та розвитком світової економічної системи.
NEW ESSENCE OF INTANGIBLE ASSETS ACCOUNTING
Keywords: нематеріальні активи; нематеріальні активи в «широкому» розумінні; гудвіл