Формування іміджу освітнього закладу в сучасних умовах розвитку суспільства - Лозовецька, О. І. (My University, 2021)
Магістерська робота Формування іміджу освітнього закладу в сучасних умовах розвитку суспільства
Formation of the image of an educational institution in modern conditions of society development