Проблеми відображення в обліку податку на прибуток відповідно до національних стандартів - Адамик, Оксана Василівна (Вестник Национального технического университета “Харьковский политехнический институт”, 2001)
У статті вивчено нормативно-правове регулювання та вказано шляхи оптимізації обліку відстроченого податку на прибуток. Наведено пропозиції дозволять визначити сумарну величину тимчасової різниці на кінець звітного періоду.
Keywords: податок на прибуток, облік, відстрочений податок на прибуток