Зміст категорії "інституція" в інституційному економічному аналізі - Коваленко, Юлія; Kovalenko, Yulija (ТНЕУ, 2010)
Досліджено генезис та еволюцію теоретичних визначень категорії «інституція», здійснено порівняльний і критичний аналіз її сучасного трактування представниками основних течій інституціоналізму. Запропоновано власний підхід до розуміння інституцій.
Content of the notion «institution» in institutional economic analysis
Keywords: інституція; інституціоналізм; інституційний економічний аналіз; інституціональні теорії