Удосконалення юридичного супроводу надання адміністративних послуг органом місцевого самоврядування - Музика, Уляна Андріївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Удосконалення юридичного супроводу надання адміністративних послуг органом місцевого самоврядування.
Keywords: адміністративні послуги; місцеве самоврядування