Історія ізраїльсько-палестинського конфлікту - Корнят, Роман Русланович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Історія ізраїльсько-палестинського конфлікту.
History of the Israeli-Palestinian Conflict
Keywords: ізраїльсько-палестинський конфлікт