Енергоефективна технології виробництва гливи звичайної в культиваційних спорудах - Писарогло, Р. І. (My University, 2021)
Магістерська робота Енергоефективна технології виробництва гливи звичайної в культиваційних спорудах
Energy efficient technology of oyster mushroom production in cultivation facilities