Публічне управління сферами життєдіяльності міста в контексті економічної безпеки - Новіцький, Назар Вікторович (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Публічне управління сферами життєдіяльності міста в контексті економічної безпеки
Keywords: економічна безпека; публічне управління; життєдіяльність міста