ПРИНЦИПИ БЮДЖЕТНОГО КОНТРОЛЮ: ТЕОРЕТИЧНА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ ТА ПРАКТИКА ВИКОНАННЯ - Письменна, Тетяна Валеріївна (My University, 2011)
Досліджено погляди науковців і практиків на проблему визначення складу та змісту принципів фінансового, державного фінансового і бюджетного контролю. Запропоновано склад і визначено зміст принципів бюджетного контролю. Проаналізовано практику виконання принципів законності, об’єктивності, розподілу контрольних повноважень, своєчасності контрольних дій, ефективності, гласності та зроблено висновки про повноту їх дотримання.
PRINCIPLES OF BUDGET CONTROL: THEORETIC INTERPRETATION AND PRACTICE EXECUTION
Keywords: бюджетний контроль