Операційний центр безпеки на основі інструментів з відкритим кодом - Хмелик, Вадим Іванович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
У роботі досліджено принципи побудови та функціонування SOC на базі інструментів з відкритим кодом.
Security Operations Center Based on Open Source Tools
Keywords: операційний центр безпеки; розвідка кіберзагроз; інформаційна безпека; security operations center; cyber threat intelligence; information security