Оцінка впливу стану оборотних активів на фінансовий стан підприємства - Кравчук, Наталія Олегівна; Загородна, Ольга Михайлівна (Економічний аналіз, 2009)
Розкрито суть оборотних активів та їх вплив на фінансовий стан підприємства, зокрема, вплив зміни окремих структурних елементів оборотних активів та показників ефективності використання оборотних активів на фінансову стійкість підприємства.
Оборотні активи підприємства є однією з найважливіших категорій обліково-аналітичного процесу, теоретичні аспекти якої комплексно досліджуються в наукових роботах вчених -економістів.
Keywords: оборотні активи, оборотність оборотних активів, дебіторська заборгованість, оборотність виробничих запасів, рентабельність оборотних активів, ліквідність активів