Динаміка особистісного благополуччя студента-психолога у період навчання - Гуцол, Владислав Валерійович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
У магістерській роботі досліджено динаміку особистісного благополуччя студента-психолога у період навчання. Зокрема, проаналізовано зміст поняття психологічного благополуччя особистості, виявлено його роль у навчальній та професійної діяльності, досліджено самоставлення та самооцінку як предиктори психологічного благополуччя особистості студентів-психологів. Також показано шляхи оптимізації психологічного благополуччя особистості студентів-психологів, особливості застосування тренінгу для оптимізації рівня психологічного благополуччя, дано рекомендації щодо вивчення динаміки особистісного благополуччя студента-психолога в період навчання.
Dynamics of the Personal Well-being of Psychology Students during the Educational Process
Keywords: благополуччя; студент-психолог; самоставлення; самооцінка; тренінг