Арифметичні пристрої для виконання швидкого перетворення Хартлі з спряженими парами - Волинець, Віктор Іванович (Технологічний університет Поділля, 2002)
Розроблені арифметичні пристрої для виконання швидкого перетворення Хартлі, які дозволяють реалізувати будь-які базові операції алгоритмів швидкого перетворення Хартлі з спряженими парами, при цьому час виконання базової операції складає час затримки двох суматорів-віднімачів та комплексного помножувача.