Транспарентність бюджетного процесу як вияв реалізації принципу інклюзивності управління публічними фінансами - Горин, Володимир Петрович (My University, 2020)
Охарактеризовано переваги та форми забезпечення транспарентності бюджетного процесу з позиції реалізації принципів інклюзивного розвитку.
Keywords: бюджетний процес; транспарентність; інклюзивний розвиток; громадська участь; публічні фінанси; управління фінансами