Скінченне гібридне інтегральне перетворення типу Лежандра-Бесселя-Фур'є на сегменті з двома точками спряження - Шинкарик, М. І.; Нікітіна, О. М. (My University, 2015)
Методом задачі Штурма-Ліувілля побудовано скінченне гібридне інтегральне перетворення, породжене на сегменті (0, ] R3 з двома точками спряження гібридним диференціальним оператором Лежандра-Бесселя-Фур’є.
Конечное гибридное интегральное преобразование типа лежандра-бесселя-фурье на сегменте с двумя точками сопряжения
Finite hybrid integral transform of legendre-bessel-fourier type on the segment with two points of conjugation
Keywords: гібридний диференціальний оператор; задача Штурма-Ліувілля; гібридне інтегральне перетворення