Економіко-математичне моделювання податкових надходжень в умовах війни - Білоус, Віктор Степанович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Економіко-математичне моделювання податкових надходжень в умовах війни.
Keywords: оподаткування; податкові надходження; війна