Трансформація фінансової звітності П(С)БО до МСФЗ - Фаріон, Антоніна Іванівна (Київ, ТОВ "Спринт-Сервіс", 2016)
Розглянуто переваги складання фінансової звітності за міжнародними стандартами, які відіграють значну роль в економічній інтеграції кожної країни, та є незаперечними для більшості користувачів фінансової звітності. Імплементація МСФЗ розцінюється як підгрунття глобалізації економіки і світових господарських зв’язків.
Keywords: міжнародні ринки капіталу; трансформація; бухгалтерський облік; фінансова звітність; консолідована фінансова звітність; міжнародні стандарти